– KOM SOM GÄST OCH LÄMNA SOM EN GOD VÄN

Ett lyckat möte handlar om att vara tillsammans utanför det vardagliga. Att byta perspektiv, frigöra kreativitet, se nya sidor hos varandra och utvecklas tillsammans. Yangtorp  erbjuder inte bara en unik miljö och en exotisk inramning – platsens harmoniska och fridfulla stämning, den smakfulla och genomtänkta arkitekturen och vår ambition att alltid överträffa era förväntningar, oavsett om det handlar om mat, miljö eller service – gör er vistelse speciell.

På Yangtorp finns moderna, välutrustade mötesrum för både mindre och större grupper. Hotellet har 32 rum och 2 sviter, alla rum individuellt inredda. Restaurangen producerar sina rätter väl tillagade av ekologiska råvaror och till såväl förmiddagens som eftermiddagens fikapaus bjuder vi på hembakade godsaker. Restaurangen erbjuder ett alkoholfritt vin-och öl sortiment, samt flera spännande hälsodrycker som kan avnjutas till en sund lunch eller middag.

För mer information kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad vi kan göra för just din grupp och en eventuell vistelse.

Hjärtligt välkommen
0730-503726

info@yangtorp.com

Yangtorp Conference Master Room
Ett av våra hotellrum
Frukoststund på restaurang Guan Gu
Tea House
Thaimassage
Yangtorp