ETT ENKELT EFTERMIDDAGSMÖTE ELLER EN FLERDAGARS KONFERENS?

Planerar du en klassisk konferens eller vill du skapa en skräddarsydd upplevelse för dig och dina kollegor? På Yangtorp Conference bestämmer du helt och hållet hur du vill utforma er vistelse och vi hjälper förstås gärna till med tips och förslag.

Det lilla extra som stärker vi-känslan och gör dagen speciell

Ta gärna en extra titt på tillval och utflykter – här hittar du många intressanta förslag på aktiviteter som sysselsätter både kropp och hjärna, samt svetsar samman gruppen mellan sittningarna i möteslokalen. 

Här är några förslag – kontakta oss gärna om du vill ha fler. 

Chinese Health Center: Koppla av i vår vackra relaxavdelning, njut av en stärkande detox-bastu eller prova någon av våra många behandlingar, alltifrån akupunktur till avslappande oljemassage. 

Qigong: Qigong är en helande träningsmetod som utvecklats i Kina under tusentals år. Boka in en eller flera träningstimmar med våra instruktörer för ökad energi och kreativitet.

Kung Fu: Prova på ett aktivt Kung Fu-pass med vår instruktör som utbildats i det legendariska Shaolintemplet. 

Tecermoni i Tea House: Atmosfären i Tea House är magisk. Slå er ner på de vackra meditationskuddarna och drick te på kinesiskt vis – Gong Fu Cha – en vacker traditionell tecermoni med omsorgsfull beredning. Ni ges även möjlighet att få uppleva såväl kroppslig som mental avslappning under guidad meditation.

Du är välkommen att höra av dig till oss med frågor och bokningar.
Vi kan även maila vår konferensbroschyr för mer detaljerad information.

meeting.center@yangtorp.com
0415 – 30 19 10

Laotse Konferens
Mötesplatser utanför Master Room
Thaimassage
Samling inför Qigong träningen
Kung Fu träning
Tea House