RETREATS & WEEKENDS PÅ YANGTORP

Varmt välkommen till Yangtorp på en retreat, en weekend eller på fredagsmys! Ta en paus
från vardagen och njut av lugnet, den goda maten och den vackra naturen. Koppla av i vår relaxavdelning på Chinese Health Center och glöm vardagen för en stund.

Under en retreat på Yangtorp kopplar du av i en stillsam och rofylld tempelmiljö och hittar lugnet, energin och livskraften med hjälp av Qigong. Och – viktigast av allt – får redskapen du behöver för att träna vidare på egen hand. Morgonen börjar med härlig Qigong-stretching
kl 07.00, och sedan följer olika Qigong-pass under dagen. Träningen sker både inomhus och utomhus, och du bestämmer själv vilka övningar du vill delta i. Dagen avrundas med skön kvällsmeditation. 

Som gäst hos oss är du alltid välkommen att besöka Yangtorp Chinese Health Center där du kan prova olika behandlingar inom traditionell kinesisk medicin, njuta av en stunds massage, bada bastu och koppla av i meditationsrummet med utsikt över den kinesiska trädgården. 

Måltiderna äter du i restaurang Guan Gu. Här serveras vegetariska rätter, omsorgsfullt tillagade och kärleksfullt komponerade. Råvarorna är till största delen ekologiska och de flesta är odlade i trakten kring Yangtorp. Vi serverar inte alkohol på Yangtorp, men på menyn hittar du många läckra, alternativa drycker.

Yangtorp är en helt rök- och alkoholfri anläggning. Det gäller även medhavd alkohol på rummet.

Ett av våra hotellrum
Qigong träning med Master Marcus Bongart
Akupunktur
Restaurang Guan Gu
Yangtorp Örtagård
Restaurang Guan Gu