FIRA DET KINESISKA NYÅRET MED OSS PÅ YANGTORP!

Det kinesiska nyåret är kinesernas allra viktigaste och största helg. Den infaller vid den andra nymånen efter vintersolståndet, vilket inträffar någon gång under perioden 21 januari – 19 februari. Variationen beror på att den kinesiska kalenderns månader inte är lika långa som i vår gregorianska kalender. I år infaller det den 8 februari men vi kommer att fira det i samband med en helg och det blir den 13 februari.

För alla som bokar ett paket på Yangtorp där det ingår en övernattning 13-14/2 ingår även vårt firande av det kinesiska nyåret.

Det kinesiska nyåret firas in med levande musik i Tea Room och avslutas med ett nyårstal, técermoni och meditation som leds av Master Marcus.
Därefter tänder vi komlojer och skickar upp utomhus. Efter välkomnandet av Apans år 2016 serveras bubbel och godsaker i Chinese Health Center där du kan avrunda kvällen, runt midnatt, i en vacker, stilla och rofylld miljö.

Det går också bra att boka nyårskvällen (lördag 13/2) som ett separat paket.
Priset är då 495 kr och följande ingår:

• Ankomst kl 18-19 med bubbel & mingel
• Tre-rätters middag kl 19.00
• Program i övrigt enligt texten ovan (levande musik i Tea Room, nyårstal, téceremoni, komlojer och bubbel/godsaker i CHC)

Pris: 495 kr per person

Det går också bra att anlända lite tidigare och utnyttja Chinese Health Centers fantastisk miljö och infraröda bastu. Det hålls öppet kl 15-18 och tillägget är 195 kr (betalas på plats).
Vill man kombinera kvällen med en övernattning rekommenderar vi vårt Alla hjärtans-weekend paket. Se separat rubrik.

 

Tider och bokning här >
Dragon House Cafe kvällstid
Nattens ljus på Yangtorp
Ett av våra hotellrum
Några av våra goda alternativ till alkohol
Relaxavdelningen vid Chinese Health Center
Meditation i Tea Room