ÖPPET HELA SOMMAREN!

4 juni – 30 augusti

Yangtorp Sanctuary tar dig till en värld i världen! Stanna upp en stund och känn att du har kommit till Österlandet! Sommaröppet för allmänheten i Buddaparken och Dragonhouse på Yangtorp Sanctuary!
Besök ett Kinesiskt Tempel mitt i vackra Skåne-ett stenkast från Österlen. Upplev lugnet, den rogivande atmosfären och känn doften av rökelse på innergården vid den stora Buddan. Under din vistelse har du möjlighet att sitta ner och meditera, vandra omkring och läsa om de fina statyerna i parken. En folder och karta ingår i enre’ avgiften.

Avsluta ditt besök i Dragonhouse Cafe’ med realx i sköna sittmiljöer, en god glass, kalla drycker, något smått och gott eller se dig om i vår lilla ute butik.

Datum: 4/6-30/8
Öppet: Torsdag-söndag kl.11.00-17.00 (sista insläpp 16.00, Dragonhouse öppet till kl.17.00)
Entre’ : 75:- (barn under 12 år gratis)
Vi är kontantfria!

Vi följer folkmyndighetens rekommendationer och håller stora avstånd mellan våra bord på uteserveringen, det finns handsprit på många ställen på området och insläpp till Budda parken sker under noga kontrollerade förhållande. Och vi uppmanar alla som känner sig det minsta lilla krasslig att stanna hemma och besöka Yangtorp vid ett annat tillfälle.

Hör gärna av dig om du undrar över något:
info@yangtorp.com

Tel:0730-503726
Hjärtligt välkommen!

Njut hela familjen
Yangtorp
En av flera Buddhas vi får möta här
Yangtorp
Yangtorp Örtagård
Yangtorp